EMINEST

DU VÄLJER VI SYR

Om Eminest

 

Ett babynest är en trygghet för föräldrarna och för barnet. En mjuk madrass med höga kanter till för att barnet inte ska rulla ut, eller föräldrarna rulla på barnet. En extra säng att ha i föräldrarnas säng, i vaggan, spjälsängen, vagnen eller i princip vart man vill. Babynestet gör det lättare för barnet att vänja sig vid egen säng i framtiden. Babynestet kan användas från 0-6 månader då babynestet växer med barnet.

Man reglerar enkelt storleken genom att dra åt eller spänna ut snöret.

Hur föddes Eminest?

 

Allt började med att jag var gravid. Min mamma var väldigt insatt i min graviditet och ville att jag skulle ha det bästa. Hon fick höra om något som hette babynest och det skulle jag självklart ha! Så hon började sy på ett babynest. Och ett till, och ett till..

Allt skulle vara perfekt så efter cirka 10 babynest fick hon fram sin egna design.

Den var perfekt!

Många vänner som sedan såg min mammas mästerverk vart jätte fascinerande! Alla ville ha ett sådant babynest till sina nyfödda. Och därefter kom det fler och fler som frågade efter min mammas babynest. Det som lockade mest hos min mammas babynest var självklart designen och att den var hemsydd, men också att man kunde välja fritt bland olika tyger, vilken spets, snörstopp och kudde. Så att det tillslut blev precis som man själv ville ha den!

Eftersom att förfrågan efter hemsydda babynest blev så stor så bestämde vi oss för att vi måste starta ett eget företag. För det var exakt det här vi båda ville jobba med, att få sy små sängar till det bästa vi har, barnen!

Min mamma hade vart sjuk en längre tid, i cancer, så att få sy babynest till så många underbara människor hjälpte henne verkligen att må lite bättre!

Men den 16/10 2016 så tog cancern vår mamma ifrån oss...

Det finns så mycket jag skulle vilja skriva om henne, men ord räcker inte till!

Hon har gett mig kraften till att nu starta Eminest, och jag ska göra allt för att göra henne stolt!

 

 

Mamma

Kvinnan som födde mig, kvinnan som lärt mig allt jag kan, kvinnan som skapade dessa fantastiska babynest, kvinnan som har gjort allt detta möjligt, denna kvinna är min mamma!

Förevigt älskad, förevigt saknad.

Vila i frid världens bästa mamma

 

 

Inge-Marie Åberg

1964-2016

Titta gärna in på vår instagram sida, där hittar du fler bilder och inspiration!

Instagram